EVENT MANAGEMENT

VAŠA IDEJA - NAŠ IZAZOV

Organizacija kongresa, seminara, evenata, festivala, promocija, sajmova, prezentacija i ostalih događanja

Dobrodošli u Mia Figliu digital – vašeg partnera u organizaciji kongresa, seminara, evenata, festivala, promocija, sajmova, prezentacija i ostalih događanja! Bez obzira jeste li tvrtka, organizacija ili pojedinac, prepoznajemo vašu potrebu za besprijekornim događanjima i značajnim trenucima. Naša marketinška agencija posvećena je stvaranju i provedbi događanja koji će ostaviti dubok utisak na sve sudionike.

Zašto Mia Figlia?

Stručnost u organizaciji događaja: Organizacija bilo kakvog događaja može biti izazovna, bez obzira na veličinu ili vrstu. Naša stručna ekipa planera događaja ima bogato iskustvo u stvaranju i izvođenju događanja svih vrsta. Bez obzira radi li se o poslovnom sastanku, gala večeri, festivalu, ili sajmu, Mia Figlia će osigurati da svaki detalj bude besprijekoran.

Prilagođene usluge: Razumijemo da svaki događaj ima svoje jedinstvene zahtjeve i ciljeve. Naša ponuda usluga je prilagođena vašim potrebama, pa ćemo zajedno izraditi plan koji odražava vašu viziju.

Povezivanje s najboljim partnerima: Mia Figlia ima široku mrežu partnera i resursa, što nam omogućuje da pronađemo najbolje lokacije, izvođače, tehničku opremu i sve što vam je potrebno za vaš događaj. Naši kontakti i pregovaračke vještine pomoći će vam da ostvarite najbolje moguće uvjete.

Precizna koordinacija: Organiziranje događaja zahtijeva besprijekornu koordinaciju. Naš tim će se pobrinuti da svi aspekti budu usklađeni – od rasporeda i logistike do komunikacije s izvođačima i sudionicima.

Smanjenje stresa: Organizacija događaja može biti stresna, ali Mia Figlia će vam olakšati taj teret. Mi ćemo preuzeti sve brige oko planiranja i provedbe, tako da se možete usredotočiti na ono što je za vas važno.

Neka Mia Figlia bude vaš pouzdan partner u organizaciji događaja koji će ostati urezani u sjećanjima vaših gostiju. Bez obzira na vrstu događaja koji planirate, mi smo ovdje da vam pomognemo ostvariti vaše ciljeve i stvoriti nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim potrebama i počeli planirati vaš sljedeći događaj. Vaš uspjeh je i naš uspjeh, i zajedno možemo stvoriti nešto posebno.

Mia Figlia – za nezaboravna događanja!

EVENTI

Kada? Gdje? Zašto? Što? Tko? Odgovori na sva ova pitanja pomoći će nam da postavimo strateške ciljeve dok određujemo sadržaj vašeg događaja.organizacija:

PROMOCIJE

Kakvu vrstu promocije želite da vam organiziramo? Želite da bude unutra ili vani? Je li atmosfera svečana, opuštena, profesionalna? U dogovoru sa klijentom pripremamo svaki detalj kako bi promocija bila uspješna.

KONGRESI

Pružamo cjelovito upravljanje uslugama zaorganizaciju kongresa,, uključujući dizajn, razvoj programa, dokumentaciju, registracije, odabir i rezervaciju mjesta i mjesta, audio-vizualne sadržaje, IT podršku, logistiku, organizacija zabavnog dijela, marketing, tisak i web usluge, prikupljanje sredstava, sponzorstva, financijsko upravljanje, kontrola proračuna

NAŠI PROJEKTI

DO SADA SMO ORGANIZIRALI

HOURS OF WORK
FINISHED WORKS
CLIENTS
COFFEES TAKEN